Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες

 
Το συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning – Αλτουβάς Αντώνιος, που βρίσκεται στην Αθήνα – Ζωγράφου, αναλαμβάνει απολυμάνσεις - απεντομώσεις και Μυοκτονίες για κάθε είδους χώρο με επαγγελματισμό σε πολύ λογικές τιμές.

Οι απολυμάνσεις - απεντονώσεις που πραγματοποιεί το συνεργείο μας στην Αθήνα – Ζωγράφου σας απαλλάσσουν από τα ενοχλητικά έντομα και εξασφαλίζουν για την πολυκατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο τις απαραίτητες συνθήκες για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.
 
Συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning - Αλτουβάς Αντώνιος
 
Απολυμάνσεις από 30€ !
 
Συγκεκριμένα, η ομάδα του συνεργείου μας αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά την προσβολή από κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους και άλλα έντομα και παράσιτα, που αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα των ενοίκων μίας πολυκατοικίας και δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με μία σειρά από επικίνδυνα για την υγιεινή του χώρου και για την υγεία των ίδιων μικρόβια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα άριστης ποιότητας για τις απολυμάνσεις - απεντομώσεις που πραγματοποιεί, με αποτέλεσμα την εξόντωση των παραπάνω ενοχλητικών εντόμων και παρασίτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο γεωργίας και διατίθενται με πιστοποιητικό από γεωπόνο.

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και Μυοκτονίες σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
Συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning - Αλτουβάς Αντώνιος
 
Τηλέφωνο : 2107777837
 
Κινητό : 6981760248